DAFTAR SEKARANG sebagai Ejen iCely Aiskrim Potong Dengan Tawaran Superb menarik

DAFTAR SEKARANG sebagai Ejen iCely Aiskrim Potong Dengan Tawaran Superb menarik

icely buat duit

KEPAKARAN KAMI MENAWARKAN AISKRIM POTONG YANG DILIHAT EKSKLUSIF, SERTA UNIK DENGAN RASA 7 BINTANG

icely buat duit

KEPAKARAN KAMI MENAWARKAN AISKRIM POTONG YANG DILIHAT EKSKLUSIF, SERTA UNIK DENGAN RASA 7 BINTANG

Siapa Icely Aiskrim Potong Ni ?

iCeLy adalah sebuah Syarikat Bumiputera yang membekalkan Aiskrim Potong kepada ejen-ejen iCeLy di seluruh Malaysia. iCeLy telah ditubuhkan pada 2018.

iCeLy ini telah diusahakan oleh Tuan Muhamad Akram Bin Che Abdullah yang beralamat di Lot 1-3 Arked Mara 16450, Ketereh, Kelantan. Kepakaran kami adalah menawarkan iCeLy Aiskrim Potong yang dilihat exclusive serta unik dengan rasa 7 bintang. iCeLy mempunyai 1 stokis dan 191 ejen di seluruh Malaysia. iCeLy di kenali lebih dari 60 artis yang dah pernah merasai iCeLy.

iCeLy sentiasa komited dalam mempastikan kualiti, integriti dan prestasi yang sentiasa diyakini pelanggan agar syarikat terus diberikan kepercayaan serta dikenali.

Jualan RM3,500 sebulan

"Dengan iCely ni, sebulan boleh capai hingga RM3,000 pun boleh dapat... Kadang-kadang RM3,500 pun boleh dapat juga..."

- Tuan Alias [ Ejen Tumpat, Kelantan ] -

Visi Kami

"Menjadi JENAMA UTAMA Aiskrim di Malaysia"

Misi Kami

Membantu 100 Orang Yang Nak Capai Jualan RM5,000 Sebulan Sebagai Ejen iCely Aiskrim Potong

Membantu Menaikkan Taraf Hidup Ejen iCely Aiskrim Potong

Menjadikan Aiskrim Sebagai Industri Kompetitif di Malaysia Dengan Menyelesaikan Masalah Kebergantungan Pada Produk Luar

Visi Kami

"Menjadi JENAMA UTAMA Aiskrim di Malaysia"

Misi Kami

Membantu 100 Orang Yang Nak Capai Jualan RM5,000 Sebulan Sebagai Ejen iCely Aiskrim Potong

Membantu Menaikkan Taraf Hidup Ejen iCely Aiskrim Potong

Menjadikan Aiskrim Sebagai Industri Kompetitif di Malaysia Dengan Menyelesaikan Masalah Kebergantungan Pada Produk Luar

Dapatkan 3 eBook Panduan Ejen iCely Aiskrim Potong
Yang Bernilai RM 799 secara

PERCUMA

ebook icely
ebook icely
ebook icely

Isi NAMA, NO TEL & EMEL anda untuk muat turun 3 eBook Panduan ejen iCely Aiskrim Potong bernilai RM 799 ini secara PERCUMA sementara kami aturkan sesi bimbingan bersama anda.

Dapatkan 3 eBook Panduan Ejen iCely Aiskrim Potong
Yang Bernilai RM 799 secara

PERCUMA

ebook icely
ebook icely
ebook icely

Isi NAMA, NO TEL & EMEL anda untuk muat turun 3 eBook Panduan ejen iCely Aiskrim Potong bernilai RM 799 ini secara PERCUMA sementara kami aturkan sesi bimbingan bersama anda.

Perisa Aiskrim Potong Kegemaran Ramai

iCeLy Redking
Apa yang best dengan iCeLy Red King, rasa kacang merah yang lemak berkrim. Yang paling best ada isi kacang merah didalam. Personaliti buat penggemar iCeLy berperisa Redking anda seorang yang rendah diri, sukakan tradisional & klasik dan boleh lakukan lebih dari satu tugasan
iCeLy Peppermintking
Bagi pencinta mint, jangan lepaskan peluang untuk merasai iCeLy Peppermint King. Apa yang best ada chocolate rice didalam iCeLy PeppermintKing. Personaliti buat penggemar iCeLy berperisa PeppermintKing anda seorang yang suka suasana yang tenang, sukakan warna warni dan seorang yang berhati lembut
iCeLy Durianking
iCeLy DurianKing rasa macam durian original, tekstur yang sangat lembut dan lemak manis. Personaliti buat penggemar iCeLy berperisa Durian anda adalah seorang yang berani, seorang yang hebat dan anda juga merupakan seorang yang sangat mesra walaupun diluaran nampak garang.
iCeLy Blackking
Rasa macam jelly kelapa membuatkan ramai yang menggemari keenakan rasa iCeLy Blackking. Rasanya memang sedap, rasa lemak manis. Personaliti buat penggemar iCeLy berperisa Blackking anda adalah seorang yang berani, berani untuk mencuba sesuatu yang baru, seorang yang tegas tetapi berhati lembut
iCeLy Vanilla
Bagi penggemar tegar aiskrim Vanilla, boleh merasai keenakan iCeLy Vanilla yang sangat sedap! Kena cuba dulu baru tahu. Personaliti buat penggemar iCeLy berperisa Vanilla anda seorang yang periang, bijak mengikut gerak hati serta seorang yang berani mengambil risiko.
iCeLy Keladi
Rasa iCeLy Keladi memenuhi selera ramai, warna yang sangat menarik dan rasa yang sedap! Rasa keladi yang berlemak manis dan sesuai dimakan oleh orang dewasa bukan sahaja kanak-kanak. Personaliti buat penggemar iCeLy berperisa Keladi anda seorang yang suka kepada pengembaran, bersikap terbuka dan suka berkenalan dengan kawan baru. Anda seorang yang berfikiran positif.
iCeLy Capuccino
Aroma kopi yang sangat nikmat bagi peminat kopi, rasa kopi sebenar. Khas untuk peminat kopi, rasa kopi yang sangat sedap dan rasa kopi yang sangat mahal. Personaliti buat penggemar iCeLy berperisa Cappucino anda seorang yang kreatif, bermotivasi tinggi dan seorang yang jujur.
iCeLy Strawbery
Antara kesukaan kanak-kanak. iCeLy Strawberi ala-ala makan strawberi kat Cameron Highland, rasa lemak dan tidak muak sangat-sangat sedap. Personaliti buat penggemar iCeLy berperisa Strawberry anda seorang yang lemah lembut, bertolak ansur, berfikiran secara logikal dan bertimbang rasa.
iCeLy Chocolate
Nikmati rasa coklat yang lemak berkrim sangat sedap untuk menyejukan tekak. iCeLy Coklat ini confirm akan memenangi hati sekeluarga. Personaliti buat penggemar iCeLy berperisa coklat anda seorang yang menawan, dan sungguh energetik.
iCeLy Blueberry
Warna yang menarik yang mencuit hati kanak-kanak dan rasa buah blueberry yang original dan yang sangat sedap. Personaliti buat penggemar iCeLy berperisa blueberry anda seorang yang bersemangat, tenang dan berdedikasi.
iCeLy Apple
Bagi pengemar Apple, boleh cuba iCeLy Apple rasa seperti epal yang sebenar dan warna yang sangat menarik sesuai dimakan bila cuaca panas. Personaliti buat penggemar iCeLy berperisa Apple anda seorang yang lantang dalam percakapan
iCeLy Jagung
Pilihan rasa yang pasti memenuhi selera ramai bukan kanak-kanak malah orang dewasa dengan rasa jagung yang gebu dan sedap. Personaliti buat penggemar iCeLy berperisa jagung anda seorang yang ceria, periang dan energetik.

Perisa Aiskrim Potong Kegemaran Ramai

iCeLy Redking
Apa yang best dengan iCeLy Red King, rasa kacang merah yang lemak berkrim. Yang paling best ada isi kacang merah didalam. Personaliti buat penggemar iCeLy berperisa Redking anda seorang yang rendah diri, sukakan tradisional & klasik dan boleh lakukan lebih dari satu tugasan
iCeLy Peppermintking
Bagi pencinta mint, jangan lepaskan peluang untuk merasai iCeLy Peppermint King. Apa yang best ada chocolate rice didalam iCeLy PeppermintKing. Personaliti buat penggemar iCeLy berperisa PeppermintKing anda seorang yang suka suasana yang tenang, sukakan warna warni dan seorang yang berhati lembut
iCeLy Durianking
iCeLy DurianKing rasa macam durian original, tekstur yang sangat lembut dan lemak manis. Personaliti buat penggemar iCeLy berperisa Durian anda adalah seorang yang berani, seorang yang hebat dan anda juga merupakan seorang yang sangat mesra walaupun diluaran nampak garang.
iCeLy Blackking
Rasa macam jelly kelapa membuatkan ramai yang menggemari keenakan rasa iCeLy Blackking. Rasanya memang sedap, rasa lemak manis. Personaliti buat penggemar iCeLy berperisa Blackking anda adalah seorang yang berani, berani untuk mencuba sesuatu yang baru, seorang yang tegas tetapi berhati lembut
iCeLy Vanilla
Bagi penggemar tegar aiskrim Vanilla, boleh merasai keenakan iCeLy Vanilla yang sangat sedap! Kena cuba dulu baru tahu. Personaliti buat penggemar iCeLy berperisa Vanilla anda seorang yang periang, bijak mengikut gerak hati serta seorang yang berani mengambil risiko.
iCeLy Keladi
Rasa iCeLy Keladi memenuhi selera ramai, warna yang sangat menarik dan rasa yang sedap! Rasa keladi yang berlemak manis dan sesuai dimakan oleh orang dewasa bukan sahaja kanak-kanak. Personaliti buat penggemar iCeLy berperisa Keladi anda seorang yang suka kepada pengembaran, bersikap terbuka dan suka berkenalan dengan kawan baru. Anda seorang yang berfikiran positif.
iCeLy Capuccino
Aroma kopi yang sangat nikmat bagi peminat kopi, rasa kopi sebenar. Khas untuk peminat kopi, rasa kopi yang sangat sedap dan rasa kopi yang sangat mahal. Personaliti buat penggemar iCeLy berperisa Cappucino anda seorang yang kreatif, bermotivasi tinggi dan seorang yang jujur.
iCeLy Strawbery
Antara kesukaan kanak-kanak. iCeLy Strawberi ala-ala makan strawberi kat Cameron Highland, rasa lemak dan tidak muak sangat-sangat sedap. Personaliti buat penggemar iCeLy berperisa Strawberry anda seorang yang lemah lembut, bertolak ansur, berfikiran secara logikal dan bertimbang rasa.
iCeLy Chocolate
Nikmati rasa coklat yang lemak berkrim sangat sedap untuk menyejukan tekak. iCeLy Coklat ini confirm akan memenangi hati sekeluarga. Personaliti buat penggemar iCeLy berperisa coklat anda seorang yang menawan, dan sungguh energetik.
iCeLy Blueberry
Warna yang menarik yang mencuit hati kanak-kanak dan rasa buah blueberry yang original dan yang sangat sedap. Personaliti buat penggemar iCeLy berperisa blueberry anda seorang yang bersemangat, tenang dan berdedikasi.
iCeLy Apple
Bagi pengemar Apple, boleh cuba iCeLy Apple rasa seperti epal yang sebenar dan warna yang sangat menarik sesuai dimakan bila cuaca panas. Personaliti buat penggemar iCeLy berperisa Apple anda seorang yang lantang dalam percakapan
iCeLy Jagung
Pilihan rasa yang pasti memenuhi selera ramai bukan kanak-kanak malah orang dewasa dengan rasa jagung yang gebu dan sedap. Personaliti buat penggemar iCeLy berperisa jagung anda seorang yang ceria, periang dan energetik.

Story Ejen iCely

Puan Eyna & Tuan Hasrul

- Ejen Sungai Udang, Melaka -

Puan Aida Ejen Ulu Klang

Tuan Rezuan Ejen Kajang

Tuan Wahab, Ejen Meru

Tuan Khairi & Puan Ain Stokis KL

Tuan Rahimi Ejen Bachok

Mak Tak Bagi Jual Aiskrim

Kisah Usahawan iCely

6 Disember 2019 merupakan hari pendaftaran Puan Ena Hazliena sebagai ejen iCeLy secara rasmi dan beliau adalah seorang suri rumah sepenuh masa
Dulu Puan Ena Hazliena pernah bekerja tetapi sebelum hujung bulan duit untuk perbelanjaan Puan Ena Hazliena selalu tak cukup, tak sampai hujung bulan lagi dah habis. Puan Ena Hazliena juga pernah berniaga tudung secara online tapi tak dapat sambutan. Sampai la Puan Ena Hazliena mula berniaga iCeLy
Pada mulanya, Puan Ena Hazliena ternampak orang jual aiskrim di Sungai Besar, Selangor Puan Ena Hazliena mula berminat untuk berniaga aiskrim. Kebetulan masa dekat rumah, Puan Ena Hazliena ternampak posting iCeLy di Facebook. Puan Ena mula berminat untuk menjual iCeLy dan tertarik untuk mendaftar sebagai ejen, tetapi ditentang oleh mak Puan Ena kerana alasan mak tak ada orang nak beli aiskrim dan nanti tak laku.
Puan Ena cuba buktikan mak Puan Ena silap dan terus mendaftar sebagai ejen. Pengalaman pertama Puan Ena Hazliena berniaga di Pasir Panjang dalam Karnival Memancing dan untuk hari pertama Puan Ena berjaya menjual sebanyak 40 kiub hampir separuh dari stok pertama dalam masa sehari je. Bila sampai kat rumah terus Puan Ena bagitau mak dan cakap aiskrim habis, Mak Puan Ena pada awalnya tak percaya tapi bila Puan Ena tunjukkan duit jualan terus Mak beliau percaya
Alhamdulilah, sekarang setiap kali berniaga mak Puan Ena selalu bagi sokongan dan seronok melihat beliau berniaga dan yang paling Puan Ena Hazliena gembira sebab hari-hari beliau selalu nampak duit setiap hari dah tak macam dulu, tak sempat sampai hujung bulan je poket kering.
Sekarang Puan Ena selalu berniaga setiap hari Ahad di Pasar Bankenal @ Lang Buana dan pada Setiap hari Rabu berniaga di Pekan Sekincan dan setiap hari Khamis berniaga di Pekan Tanjung Karang. Boleh hubungi Puan Ena 60133531187 untuk dapatkan iCeLy dari Puan Ena Ejen Sekincan

Tak Niaga Sehari Dah Rasa Tak Keruan

Kisah Usahawan iCely

7 Disember 2019 merupakan hari pendaftaran Puan Nor Afiqah bt Wan Chek beliau adalah seorang suri rumah sepenuh masa sebelum memulakan perniagaan iCeLy.
Perniagaan iCeLy bermula bila suami Puan Afiqah mencadangkan untuk berniaga aiskrim kerana aiskrim makanan yang santai dan Puan Afiqah dengan serta merta memulakan pencarian di Facebook dan terjumpa Facebook page iCeLy Aiskrim Potong. Selepas Puan Afiqah lihat informasi di Facebook iCeLy Aiskrim Potong Puan Afiqah terus tertarik untuk mendaftar sebagai ejen iCeLy.
Puan Afiqah pernah bekerja dulu tetapi terpaksa berhenti disebabkan keadaan kesihatan yang tidak mengizinkan. Sebelum berniaga iCeLy, Puan Afiqah sangat susah hati bila bemula musim persekolahan sebab nak kena beli pakaian sekolah dan macam-macam belanja persekolahan kena keluarkan. Pernah suatu hari, bila nak makan pun kena berjimat cermat tak boleh beli ikut suka apa yang nak walaupun anak-anak menangis minta belikan makanan.
Tapi sejak join iCeLy hari-hari ada duit bila berniaga iCeLy dan anak-anak nak minta belikan apa-apa makanan pon Puan Afiqah dan suami boleh belikan dah boleh tak macam dulu lagi. Alhamdulilah, sejak kenal iCeLy Puan Afiqah cakap senang sangat nak untuk buat duit. Lagi best bila jual iCeLy pelanggan yang dah rasa akan beli untuk kali kedua disebabkan keaslian rasa aiskrim yang padu. Hari-hari Puan Afiqah rasa nak niaga kalau tak niaga sehari dah rasa keruan.
Boleh hubungi Puan Afiqah 0173001740 untuk dapatkan iCeLy dari Puan Afiqah Ejen Bukit Jalil

Jatuh Hati Bila Try Makan Icely Vanilla

Kisah Usahawan iCely

26 Januari 2019 merupakan hari pendaftaran Puan Mazlina Bt Mat Jusoh dan suaminya Tuan Hasrul Bin Che Hashim sebagai ejen iCeLy secara rasmi di Sungai Udang, Melaka.
Puan Mazlina mula kenal iCeLy bila anak Puan Mazlina beli aiskrim di Klebang Dataran 1 Malaysia, kali pertama Puan Mazlina cuba makan iCeLy Vanilla Puan Mazlina terus jatuh cinta. Terus terdetik dalam hati Puan Mazlina kalaulah aku dapat jual aiskrim ni best juga sebab sebelum ini Puan Mazlina pernah berniaga Aiskrim Malaysia dan percaya perniagaan aiskrim iCeLy ni boleh pergi jauh.
Lepas tiga empat hari Puan Mazlina terjumpa Facebook Akram Che Abdullah (founder iCeLy Aiskrim Potong). Selepas Puan Mazlina baca informasi di Facebook Page iCeLy Aiskrim Potong Puan Mazlina terus tertarik untuk mendaftar sebagai ejen.
Puan Mazlina pernah bekerja tetapi tiap bulan Puan Mazlina selalu ada masalah bayaran gaji yang agak lambat sampai Puan Mazlina nak buat bayaran kereta pun tertangguh. Tapi bila mula berniaga iCeLy Puan Mazlina dapat selesaikan bayaran roadtax kereta dengan hasil duit niaga iCeLy. Perkara yang paling best Puan Mazlina tak sangka sebab sampai sekarang boleh bertahan walaupun hanya berniaga iCeLy secara partime dan tapi berjaya menjana pendapatan sampai RM 5,000 sebulan.
Boleh hubungi Puan Mazlina 01118629845 untuk dapatkan iCeLy dari Puan Mazlina Ejen Sungai Udang

Disahkan Sakit Buah Pinggang

Kisah Usahawan iCely

5 Oktober 2018 merupakan hari pendaftaran Puan Zainah Binti Isnin dan merupakan seorang suri rumah sepenuh masa.
Puan Zainah telah disahkan sakit buah pinggang dan tidak boleh bekerja menyebabkan Puan Zaina takde pendapatan sampailah Puan Zainah mengenali iCeLy. Puan Zainah mengenali iCeLy melalui facebook dan terpikat untuk menjadi ejen bila Puan Zainah terus buat panggilan telefon untuk dapatkan info tentang iCeLy
Alhamdulilah, selama setahun Puan Zainah menjadi ejen dan menjadikan iCeLy sebagai fulltime sekarang. Puan Zainah seronok berniaga iCeLy bila pelanggan datang untuk membeli dan rasa keenakkan iCeLy dari awalnya tak ceria bertukar menjadi ceria.
Income paling tinggi Puan Zainah pernah capai sebanyak RM 500 sehari di Konvo Uitm B Jengka. Dan Puan Zainah jugak mendapat RM 1,450 dalam masa dua hari sahaja di Uitm Jengka.
Sekarang Puan Zainah selalu berniaga setiap hari Ahad di Pasar Pagi Sungai Tekm Utara dan Pasar Malam B Jengka, setiap hari Isnin di Ulu Jempul , setiap hari Selasa Kota Gelnngi, setiap hari Rabu di Rumpun Makmur, setiap hari Khamis di Kota Gengi dan Pasar Tani B Jengka, setiap hari Jumaat di Pasar Malam Jengka , setiap hari Sabtu di Pasar Panas B Jengka dan Pasar Malam B Jengka. Boleh hubungi Puan Zainah 0 177748962 untuk dapatkan iCeLy dari Puan Zainah Ejen Jengka 7

Sampai Boleh Beli Sebuah Van

Kisah Usahawan iCely

24 Oktober 2019 merupakan hari pendaftaran Puan Izzati sebagai ejen sah iCeLy di kawasan Sentul.
Puan Izzati mengenali iCeLy melalui Tuan Faez & Puan Ain secara tidak langsung Puan Izzati terus berminat untuk menjadi ejen sah iCeLy
Dulu Puan Izzati pernah berniaga satay tetapi untuk mendapatkan duit harian agak susah tetapi sejak Puan Izzati kenal icely ni, duit harian tidak risau sebab hari-hari boleh kira duit
Dengan duit berniaga iCeLy Puan Izzati dapat membeli sebuah van dan Puan Izzati dapat membeli apa sahaja barang yang Puan Izzati inginkan sebab sebelum ini Puan Izzati hanya mampu melihat sahaja apa yang orang ada tetapi sekarang Puan Izzati dapat membeli apa sahaja sejak berniaga iCeLy. Dengan income iCeLy Puan Izzati dapat menyimpan duit. Alhamdulilah, kehidupan Puan Izzati berubah dan Puan Izzati tiada masalah kewangan seperti sebelum ini bila Puan Izzati menjadi ejen iCeLy
Boleh hubungi Puan Izzati 017-6107147 untuk dapatkan iCeLy dari Puan Izzati Ejen Sentul

Tak Ada Experience Tentang Bisnes

Kisah Usahawan iCely

9 Disember 2018 merupakan hari pendaftaran Tuan Alias sebagai ejen sah iCeLy di kawasan Kuala Krai. Tuan Alias mengenali iCeLy melalui Facebook.
Pada mulanya Tuan Alias tidak ada experience mengenai bisnes tapi Tuan Alias sangat seronok apabila Tuan Alias menjadi ejen kerana layanan dari pihak HQ. Lagi yang paling Tuan Alias seronok menjadi ejen iCeLy kerana pelanggan tidak pernah complain tentang flavour malah mengatakan sangat sedap dan original 100 %.
Sejak join jadi ejen iCeLy Tuan Alias dapat pengalaman tentang perniagaan dan mendapat pendapatan dari iCeLy.

Tak Sempat Berpeluh

Kisah Usahawan iCely

17 April 2019 merupakan hari pendaftaran Tuan Khairuddin dari Ajil sebagai ejen iCeLy secara rasmi. Sejarah macam mana Tuan Khairuddin boleh terjebak dengan perniagaan iCeLy bila Tuan Khairuddin ternampak live dari facebook Akram Che Abdullah (Founder iCeLy Aiskrim Potong). Tuan Khairuddin terus call dan mula berminat untuk menjual iCeLy dan tertarik untuk mendaftar sebagai ejen serta merta.
Tuan Khairuddin seronok berniaga iCeLy kerana produk aiskrim boleh membahagiakan orang, ada banyak jenis produk aiskrim yang lain tapi iCeLy Aiskrim Potong adalah aiskrim yang unik dan yang paling Tuan Khairuddin seronok setiap kali niaga mesti orang akan cari, walaupun Tuan Khairuddin selalu beralih tempat kadang-kadang dekat depan kadang-kadang dekat belakang
Berkat sepanjang rezeki berniaga iCeLy Tuan Khairuddin terpaksa upgrade, freezer dari 100 liter kepada freezer bersaiz besar 400 liter kerana sambutan niaga iCeLy sangat luar biasa. Bila Tuan Khairuddin letak je iCeLy waktu niaga mesti ramai yang datang, tak payah nak terangkan panjang-panjang iCeLy ni macam mana orang terus beli dan tak sempat jugak berpeluh jual iCeLy ni best sangat
Ada pernah sehari income paling tinggi Tuan Khairuddin hampir cecah rm 8++ setakat berniaga di pasar malam kuala berang dan jualan paling tinggi yang direkodkan tuan khairuddin sebanyak 73 cube di pasar malam kuala berang
Boleh Hubungi Tuan Khairuddin 019-3776686 Untuk Dapatkan Icely Di Kawasan Ajil

Ada Peminat Sendiri

Kisah Usahawan iCely

23 november 2019 merupakan hari pendaftaran Puan Ain sebagai ejen iCeLy yang rasmi di Damanasara
Puan Ain mula kenal iCeLy bila suaminya ternampak orang niaga iCeLy pakai motor di Pasar Malam Damansara Damai dan Puan Ain terus jatuh cinta untuk niaga. Suami Puan Ain mencadangkan untuk berniaga aiskrim dan Puan Ain dengan serta merta memulakan pencarian di Facebook dan terjumpa Facebook page iCeLy Aiskrim Potong. Selepas Puan Ain melihat informasi di Facebook iCeLy Aiskrim Potong terus tertarik untuk mendaftar sebagai ejen iCeLy
Perkara yang paling Puan Ain seronok sebab dalam masa satu malam je akan capai jualan sebanyak RM 300 dan Puan Ain jugak sangat seronok kerana setiap kali keluar untuk niaga akan mendapat sambutan dari ramai orang dan ramai yang berpuas hati bila dah makan iCeLy
Puan Ain berniaga di Taman Layang-Layang dan Pasar Malam Damansara Damai. Boleh hubungi Puan Ain di nombor 017-3046302

MAKAN Icely DI CAR BOOT SALE

Kisah Usahawan iCely

23 Oktober 2018 merupakan hari pendaftaran Puan Fadzilah dari Jengka 20 sebagai ejen rasmi iCeLy.
Perniagaan iCeLy bermula bila Puan Fadzilah berjalan di Car Boot Sale Temerloh Pahang, dan ternampak orang niaga iCeLy. Puan Fadzilah setiap minggu akan ke Car Boot Sale dan Puan Fadzilah wajib membeli iCeLy kerana rasa iCeLy sangat sedap. Puan Fadzilah terus terdetik untuk menjadi ejen.
Semasa Puan Fadzilah menjadi ejen sah iCeLy, terlalu ramai pesaing yang menjual aiskrim tetapi tidak menjadi kerisauan Puan Fadzilah kerana kelebihan Puan Fadzilah adalah aiskrim potong yang mempunyai banyak pilihan flavour untuk pelanggan memilih. Dalam era yang serba moden kini, ramai kanak-kanak yang tidak mengetahui aiskrim potong tetapi pelanggan yang berumur akan teruja kerana pada masa kini sukar untuk jumpa aiskrim potong macam dorang kecil-kecil dulu.
Setiap kali Puan Fadzilah niaga, orang akan sabar untuk beratur untuk dapatkan iCeLy walaupun terpaksa beratur panjang. Perkara yang paling best, Puan Fadzilah pernah capai income sebanyak RM 400 dalam masa sehari.
Yang mana kawasan Jengka 20 boleh hubungi di nombor 012-9217768

Terus Berhenti Kerja

Kisah Usahawan iCely

30 Mac 2019 merupakan hari pendaftaran Cik Sabrina sebagai ejen iCeLy yang rasmi. Sejarah permulaan Cik Sabrina mengenali iCeLy, Cik Sabrina membuat pencarian aiskrim di facebook dan terjumpa facebook dari Akram Che Abdullah (Founder iCeLy Aiskrim Potong)
Selepas Cik Sabrina menjadi ejen dari iCeLy, Cik Sabrina terus berhenti bekerja kerana Cik Sabrina nampak potensi dari iCeLy dan fokus kepada jual iCeLy
Perkara yang paling Cik Sabrina seronok jual iCeLy budak-budak semua happy bila makan iCeLy dan untuk delivery pelanggan bukan beli 1 cube tapi akan beli secara borong. Income paling tinggi tertinggi Cik Sabrina pernah capai RM 200-RM300 sehari
Yang mana kawasana Jeli, Kelantan boleh hubungi Cik Sabrina di talian 019 524 2630

4 Jam Jual Icely Dah Habis

Kisah Usahawan iCely

25 November 2019 merupakan hari pendaftaran Tuan Wahab ejen dari Meru. Tuan Wahab berminat untuk menjadi ejen melalui kawan ditempat kerjanya, Tuan Wahab terus membuat pencarian di facebook dan terjumpa page iCeLy Aiskrim Potong, terus tertarik dan apply menjadi ejen.
Tuan Wahab pernah capai income paling tinggi dalam masa satu hari rm 300 – rm 400 dalam tangan. Paling best jual iCeLy sebab tak ramai yang jual aiskrim potong kebanyakan jual aiskrim dalam kon. Lagi satu generasi sekarang tak pernah tengok aiskrim potong, sekarang pelanggan tengok depan-depan kita potong nampak macam exclusive. Sekali dah rasa iCeLy pasti 2,3 kali datang lagi
Tambahan lagi, masuk je pasar malam hanya 4 jam sahaja dah habis, kebanyakan bila buka kat pasar malam pelanggan yang sama sahaja yang akan beli dan pelanggan tetap akan cakap icely sedap dan banyak pilihan
Yang mana kawasan meru boleh dapatkan dengan Tuan Wahab 0195561404
icely buat duit

Membantu ejen untuk ada networking antara pelanggan

icely buat duit

Support melalui staff mesra pelanggan

icely buat duit

Akan dibantu oleh pihak HQ menerusi promosi secara online

icely buat duit

Keuntungan yang tinggi sehingga maksimum 60%

icely buat duit

Ada reward repeat box dan reward contest

icely buat duit

Akan diberi tunjuk ajar cara buat jualan RM5k sebulan

Jom Sertai Ejen iCely Sekarang !

Whatsapp Kami Untuk Sebarang Bantuan :

Designed by Fathul Imran - All Right Reserved Icely.com.my - @2020